Promotie

• Promotie film •

Creating content

& Personalized promotion

◦ Promotie film ◦ Promotie film ◦ Promotie film ◦ Promotie film ◦ Promotie film

CivilGrow

Op projectbasis brengt Civilgrow jouw team in de civiele techniek naar een hoger doel. Na meerdere jaren ervaring in de civiele techniek heeft Civilgrow zijn eigen methodiek ontwikkeld, speciaal voor bedrijven in de civiele sector. De methode zorgt ervoor dat binnen een zestal stappen de kwaliteit van de projecten, vanaf initiatieffase t/m nazorg, omhoog gaan tot het niveau dat iedere stakeholders tevreden is. Het mogelijk maken van de methode vergt een precieze aanpak en begeleiding. Dit maakt de methode van Civilgrow uniek.

Ted Louise

Video afspelen

Valentine Emma

Valentine Emma is een opkomend hakken merk met een verwisselbare hak 

hieronder een aantal video’s: schets promotie | proces van het maken | een short documentaire

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

PlazaM

PlazaM biedt u advies op maat en volle aandacht voor u. ze hebben producten die met veel zorg voor detail zijn ontworpen. In de paskamer merkt u gelijk het verschil. Een gevoel van verwennerij waar u elke dag weer plezier van heeft!

Bier Brigadier

Een zaak met speciaalbier

Samen Verder

Samen Verder biedt persoonlijke, verpleegkundige en palliatieve/terminale zorg aan maar ook huishoudelijke zorg en persoonlijke begeleiding. Wensen van de cliënt staan op de voorgrond en worden met onze zorg verweven. Deze zorg is bestemd voor jongvolwassenen tot en met senioren. Wij kennen geen uitsluiting van zorg op grond van taal, religie, geaardheid of persoonlijke levensstijl. Mede daardoor kunnen wij onze zorg op een passende, respectvolle wijze en met wederzijds goedvinden aanbieden.

Teddy van de Rijt

Teddy van de Rijt is een professionele ruiter in springen, voor een sponsoring hebben we een video gemaakt

Laten we samenwerken

Klaar om samen te werken en iets geweldigs neer te zetten? Neem contact op en ontdek wat we voor elkaar kunnen betekenen.